Säsongens sista 42195 meter

Publicerat: 14 november, 2010 i Lopp

 

Flygbild över nordöstra Skånes stjärna. Lånad från bromolla.se.

 

När jag skriver detta är det ca 15 timmar till start i Bromölla maraton. När ni läser är jag redan i spåret. Kanske redan i mål. Om allt går enligt planen är jag det senast 14.30.

Tills för ett dygn sedan var det bara min dotter som visste att det var fulla distansen, och inte halvmaran, som står på programmet. (Hon är en fena på att hålla hemlisar).

Varför hemlighålla spektaklet? Jag var inte säker på hur återhämtning och träning skulle bli efter Lidingö och under hösten. Jag ville kunna backa utan att det var nån stor grej. Jag tycker det känns lite coolt att bara göra det (om det nu lyckas), utan att snacka så mycket.

Förhoppningsvis blir det en lyckad premiär av maratondistansen i morgon. I så fall känns det som en perfekt säsongsavslutning. I vilket fall som helst blir det några veckors löpvila innan vinterlöpningen kör igång och fokus flyttas fram emot Trans Gran Canaria i Mars.

Nu är väskan packad och jag tror jag har garderat med klädkombinationer för flera olika väderlekar. Energi, nippeltejp och återhämtningsmat är på plats. Klocka och iPod är laddad. Jag känner mig fokuserad och på hugget. Och spänd.

Sänd mig en tanke om ni läser mellan 11.00 och 14.30.

Annonser
kommentarer
  1. Matte Apa skriver:

    Jag läste sen. Det var väl inget att knussla med? Ska det springas så ska det springas. Och i mitt fall då inte springas.
    Grattis till premiären och en fin tid, Hemlige Löparen!

  2. Sofia skriver:

    Yiiieeehaaaaa, vad det gick! Grattis till premiären!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s