Inte bara ta igen sig

Publicerat: 3 oktober, 2010 i Löpning helt enkelt

LL+1: Frukost hos vännerna som ordnat logi under Lidingöhelgen. Naturhistoriska muséet i huvudstaden tillsammans med familjen. Grymt trött i benen. Ont i högerfoten – som en stukning.

LL+2: Djurgårdsfärja och Skansenbesök innan tåget drog hem åt Malmö. Fortfarande trötta ben. Sargade fötter.

LL+3: Tillbaka till jobb. Med det cykelpendling om ca 25 kilometer. Skönt med lite rörelse i benen. Foten värker fortfarande. Börjar bli nervös att det ska dröja innan det går att löpa igen.

LL+4: Cykelpendling samt en tur till simhallen på eftermiddagen. 35 minuter blandad simning i en så gott som tom bassäng. Bastu på det. Skönt.

LL+5: Cykelpendling sen en tur till skogs för ett försök i löpspåret. Började försiktigt på 2K-slingan. Fint. Fortsatte längs 3K-spåret. Inga problem. Vek in på 10K-rundan med möjlighet att svänga hemåt längs 7K, men det gick bra. Landade på knappa 12 kilometer skogslöpning i skymningen. Klar hög höstluft. Elljuset tändes mot slutet av min tur. Fina höstkänningar, men inga ben- eller fotkänningar. Sweet!

LL+6: Cykelpendling och fredagsvila. Lite stela vader.

LL+7: Just återkommen från en eftermiddagsrunda kring Sölvesborgsleden tillsammans med Sofia. På plats i Blekinge för att fira gammelfarfar. Alva har hängt med mormor och föräldrarna har fått kvalitetstid i löpspåret. Mycket bättre lördag än så kan man knappast få. Och jag ler inombords åt den smärtfria och snabba återhämtningen. 🙂

(edit) LL+8: Nu känner jag att den där förkylningen som jag trodde var psykosomatiskt och jag lyckades mota bort veckan innan loppet, håller på att bryta ut.

Annonser
kommentarer
  1. Sofia skriver:

    Tack för en härlig runda i Sölvesborg! Gör jag gärna igen! Skönt att det onda i foten försvann så snabbt. Nu motar vi förkylningarna i dörren. BORT!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s