Team Actionbikers klarar skivan

Publicerat: 28 maj, 2010 i Lopp, Planer och mål

Ladonian Mountain Trophy närmar sig med stormsteg. I år ska vi vara bättre förberedda. Vi? Det är alltså jag och min gode vän Mattias i Team Actionbikers. I fjol, när vi körde motionsklassen, blev vi minst sagt tagna på sängen av orienteringsmomentets betydelse i detta fina lopp. Det resulterade i att vi, förutom en lååååång stund på Kullabergs sluttningar, också sumpade sista kontrollen. Men i år. Då jäklar!

Bilden visar Mattias nere vid Nimis, där den sjunde och näst sista kontrollen var situerad. Jobbig men rolig löpning/klättring bland lördagsflanörer och barnfamiljer.

Vi ställer upp i Långklassen. Den ska enligt infon bjuda på en bana på 15-18 km. Fågelvägen. Till det kommer upp mot 1500 höjdmeter. För att vara i form till loppet blir det minst ett back- och/eller terrängpass per vecka. Dessutom blir några av distanspassen konverterade till orienteringspass i Torup eller Skrylle. Förhoppningsvis lyckas vi också lägga in nån träningsdag på plats i Kullaberg. Kartläsningsförmågan måste trimmas in.

Önska oss lycka. Snälla. Vi behöver det.

Annonser
kommentarer
 1. Matte Apa skriver:

  Lycka?!
  Vi behöver också 20 liter vatten med oss känns det som…
  Att man klär så bra i tights ändå. Ska börja bära det på jobbet, som du. 😛

  • Mikael Björk skriver:

   Tights är ett funktionellt och vackert plagg.

   Jag tänkte att vi kanske kunde ta en säckakärra med vattendunk och dra med oss under loppet. Eller så använder vi bara våra fina ryggor med blåsor och hoppas arrangörerna bjuder på en eller två vätskestationer.

 2. Sofia skriver:

  LYCKA TILL kära actionbikers! Ni kommer att rocka fett i år! Se bara till att klättra upp på rätt kulle, så ordnar sig allt.. Alva och jag kanske ska hänga med och titta på vi ev träningspass?! Eller kanske tom på självaste tävlingsdagen?

  kram till er båda!

  (Matte…. du klär bra i tights..kör det på nya jobbet så kanske det blir den nya klädkoden där?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s