Gummiband i dojjan?

Publicerat: 19 maj, 2010 i Prylar

Till mina nya pjuck har jag köpt Lock Laces – ett elastiskt skoband. Idag tog jag första långrundan med dem monterade i mina nya Type A3. En ganska enkel produkt med skön funktion. Förutom att skorna blir ganska lättsnörda är jag mest imponerad av den sköna passformen. Det känns som att när man väl snört på dojjorna och tagit ett par steg, fördelas trycket jämnt över foten. Ibland har jag upplevt att, det med traditionella snören, blir för hårt tryck exempelvis kring den övre delen av foten. En annan fin detalj var att det mot slutet mot långpasset, när foten ökat lite i volym, var enkelt att lätta på trycket. Tipp-topp!

Annonser
kommentarer
  1. Maria skriver:

    aha! jag trodde (utan att ha forskat en enda sekund på området) att lock laces bara var den där spännanordningen. Nu är jag upplyst och noterar detta på min kanske-bara-måste-ha-om-plånboken-känns-för-tjock-lista.

  2. […] häl. Snörningen gjorde mig nyfiken. Snabbvarianten är ju smidig och tidigare har jag använt Locklaces i mina andra skor. Dessa är ju elastiska till skillnad från Salomons nylonvariant. Yttersulan är […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s