Nord och syd

Publicerat: 29 mars, 2010 i Planer och mål

De kommande veckorna är en direkt uppladdning inför Sydkustloppet som blir min halvmarapremiär. Jag har en härlig och utmanande månad framför mig. Mina långpass har sakta men säkert blivit längre, men nu håller jag igen lite vad gäller distanserna för att göra utrymme för lite längre tempopass med långa intervaller i mitt tänkta halvmaratempo. Fokus ligger på uthållighet samt att arbeta vidare med att flytta syratröskeln något.

Sista veckan i April gör jag ett lärarutbyte i Nuuk. Det blir som en present till mig själv att efter en intensiv månad få kuta lite i, de kanske snöfria, Grönländska fjällen. Petar in mitt sista långpass här och några försiktiga korta distanser kring 7K. Sen är det vila nån dag och lopp dagen efter hemkomst. Målet ligger på SUB 1:45 för halvmaran, men i hemlighet när jag en förhoppning om att komma ner mot 1:40. Vi får väl se.

Annonser
kommentarer
  1. Joel skriver:

    Hej Mikael!
    Har förstått att vi är lagkompisar.
    Daniel har du redan träffat, vi ses väl inte förrän den 1 maj men jag hänger på din träning här på bloggen. Lite hinner jag nog snappa upp om dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s