Jag drömmer mig bort

Publicerat: 14 mars, 2010 i Filmklipp, Obanat

Jag sitter och blir nostalgisk. I augusti/september 2009 var jag i Ilulissat, Grönland på tjänsteresa. Jag blev tagen av naturen. Och stora löpupplevelser på fjället vid isfjorden. I slutet av april ska jag tillbaka till Grönland. Denna gång till Nuuk. Hoppas jag kommer kunna springa lite. Tills dess drömmer jag mig bort och kollar på bilder och filmklipp från en av mina rundor.

Annonser
kommentarer
  1. Maria skriver:

    men JÄVLAR så härligt det såg ut! Jag vill också åka dit! Finns det veg-mat på Grönland? 😉

  2. Mikael Björk skriver:

    I en familj där både min pappa och syster är friluft och natur uti fingerspetsarna, har jag hållit mig ganska kall till scouteri, fiskeri, fjällvandring och andra friluftsaktiviteter. Men löpningen i det Grönländska landskapet gör mig nästan gråtfärdig när jag tänker tillbaka. Fantastiskt och underbart.

    Det är si och så med den vegetariska maten. Det odlas inte precis några grönsaker lokalt. Det finns ett importerat sortiment, men det är magert. Och dyrt! Jag var där i höstas med två av mina studenter. Den ena är just vegetarian och hon överlevde två veckor och hon är där på utbyte nu över hela vårterminen, så det finns hopp att klara sig trots ett magert grönsaksutbud. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s